Kan man tjäna pengar online?
- Javisst kan man det!

De som är riktigt duktiga kan t.o.m. livnära sig på det. Men som alltid. Det rullar inte inte in kulor bara för att man sitter och gör ingenting.
Hur mycket du vill tjäna är förståss helt beroende på din egen ansträngning. Men det går att tjäna lite extra pengar genom minimal ansträngning.

Här kommer mina tips på hur du kan göra.


Svara på undersökningar:

Det finns en massa olika undersökningar eller paneler som man kan gå med i. De smidigaste är de som kallas Cint-paneler. Där finns en mängd olika undersökningar man kan svara på och tjäna lite pengar. Det smidiga med cint-panelerna är att det finns en app som hittar alla paneler du har registrerat dig i om du använder samma e-postadress vid registreringen.


Har du hemsida eller blogg?

Då kan du tjäna pengar på att placera reklambanners eller blogga om olika saker. Det finns en del olika "affilates" som det kallas. Dessa kan ge dig betalt genom att besökare klickat in via din länk. Då kan du få procent av order eller dyl.
En av de bättre för svenskar är TradeDoubler. Där kan man välja massa olika företag att samarbeta med.

Sedan finns det olika möjligheter att utföra uppdrag. Bl.a. som "mystery shopper" där man ska utföra olika uppdrag i affärer.
Fota och svara på frågor. De ger faktiskt bra betalt om man gör många uppdrag.